S’ha acabat l’estiu!

Doncs sí, s’ha acabat l’estiu! Però per nosaltres això és bona notícia perquè… tornen els tallers de teatre! Tornem a les improvisacions, als riures, als textos, a sorprendre’ns de nosaltres mateixos i dels altres!

El curs passat va acabar amb una grandíssima traca. La lluita i el tracte, La Mina del Caos, El Búnquer, Molt soroll per no res, portes obertes… Tot plegat, oportunitats per presentar en públic què vam treballar durant el curs. I no podem estar més contentes, va ser espectacular! Aprofitem per agraïr-vos als que vau formar part del curs 2016-2017 tot l’esforç i ajuda per portar a terme aquestes obres!

Ah, i si teniu ganes de veure’n imatges… Hem actualitzat la galeria!

I ara toca, recuperar tot el que vam aprendre i seguir endavant! Us deixem l’horari d’enguany, i us animem a fer les vostres incripcions: no queden gaires places! I si no trobeu un grup o horari que us vagi bé, feu-nos-ho saber, que tenim més grups per la zona!

Recordeu: comencem a l’octubre així que… Ens veiem la setmana vinent!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *