No cal ser un heroi per salvar el planeta

Aquest dissabte vam presentar al Cinema Iris de Calafell els vídeos de la campanya per la Setmana Internacional per la Prevenció de Residus! La presentació va còrrer a càrrec de la Maria Batet, treballadora d’Urbaser, que va presentar la campanya «Un envàs reutilitzat = un residu evitat». Dins de les accions d’aquesta campanya, heu de saber que si aquesta setmana aneu a comprar al Mercat de Calafell us donaran els productes en tuppers!

Per part nostra aquest any, i de la mà de l’Ajuntament de Calafell i Urbaser, hem preparat una sèrie de cinc vídeos sobre  la importància de les accions quotidianes per marcar la diferència en la generació de residus. Accions com esmorzar, anar a la feina, treballar, anar a comprar o celebrar una festa, poden ser clau per a reduir si hi parem atenció.

És per això que us deixem aquests vídeos, que hem fet gràcies a la feina de l’Alex Perez i el Sergey Odintsov i en els que apareixen uns quants dels nostres alumnes del taller d’adults!

Esperem que els gaudiu i recordeu… No cal ser un heroi per salvar el planeta!

 

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *