«Mustang» al Cinefòrum

Aquesta tarda a les 18h estarem al Cine Iris de Calafell per veure i comentar la pel·lícula «Mustang», del 2015, que va guanyar un Goya a Millor Pel·lícula Europea.

La pel·lícula, de producció francesa, explica la història de cinc germanes adolescents en una família de Turquia. Un film sobre la bellesa adolescent, sobre la repressió i sobre la sexualització del cos de la dona, que va provocar reaccions per una banda molt bones, i per l’altra molt violents a les xarxes socials.

Les cinc germanes de la pel·lícula, que viuen a Inebolu, una regió a 600km al nord d’Estambul, veuran com les seves vides canvien d’un dia per l’altra, quan els adults passen de veure-les nenes a noies. Així, es veuran abocades a ser tancades a casa, separades, casades en matrimonis concertats, a ser censurades i fins que es posi en dubte la seva virginitat.

Us animem a venir aquesta tarda a veure la òpera prima de la directora turca Demiz Gamze Ergüven, per poder parlar-ne un cop acabi.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *