Bruixes a Calafell!

Aquest cap de setmana hem estat a la primera edició de la Fira de Bruixes de Calafell! Hi hem estat explicant la versió més màgica dels Contes Perduts!

Envoltades de màgia, tarot, faunes i animals fantàstics, artesania i bruixes en general, aquest dissabte i diumenge vam estar a la plaça Catalunya explicant i creant contes amb els nens i les nenes de Calafell. Vam poder assistir a les Olimpíades de Bruixes, amb els seus duels de varetes, les carreres d’escombres… i vam conèixer grans personatges! La campiona Elma, la mini-bruixa Minva, les bessones Clotis i Doris, la bona de la Kaede… que aquests dies ha viscut vàries aventures! Ha sigut de color blau i de color carn, trista i alegre, ajudant i bruixa, ha fet pocions, ha espatllat un llibre màgic i ha convertit en pedra a la reina! Però tranquils i tranquil·les, que tot ha acabat bé!

Molt contentes d’haver pogut gaudir d’una estona aquí al poble, de riure i d’intentar oferir la nostra visió de les bruixes: dones sàvies, poderoses, remeieres i fortes que van revolucionar la història!

Ens veiem a la propera!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *