Els Contes Perduts se’n van a Cinc Torres!

Aquest conta-contes s’havia perdut per molts llocs de Catalunya… però per primera vegada hem marxat al País Valencià a explicar-los!

El passat dia 5 de gener, dia de la cavalgata dels Reis d’Orient, nosaltes vam estar al poble de Cinc Torres, en un port de muntanya, per a que petits i grans gaudissin veient, escoltant i creant contes! Aquesta vegada el nostre estimat públic ens va portar a conèixer a bruixes que es volien menjar cabres màgiques, i a viatjar a altres móns per trobar-hi espases màgiques del videojoc Fornite! I és que cada vegada que iniciem aquest conta-contes, no sabem on anirem a parar! És per això que ens resulta tan divertit i tan trepidant!

La visita a Cinc Torres, a més, ens va servir per descobrir una preciosa tradició: i és que els nens i nenes del poble, el dia que han de venir els reis treuen llaunes lligades d’un fil, les decoren i les porten a passejar pels carrers… així ses majestats ho senten i troben el camí cap aquell poble!

Com ens agrada el dia de Reis, les tradicions i il·lusions, i viatjar per descobrir aquestes coses! Molt bon 2019 a tothom!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *