Perdem contes a Cunit i a Calafell!

La setmana passada vam estar amb l’espectacle Els Contes Perduts a la Biblioteca Marta Mata de Cunit, i a les portes obertes de Cal Bolavà!

Divendres vam estar amb els contes de l’Artur el Forçut i el d’El Taxista Ramon a l’Hora del Conte de la Biblioteca de Cunit. Com sempre, els nostres conta-contes van acabar necessitant l’ajuda dels nens i nenes i vam acabar viatjant en coets, visitant planetes roses, verds, tous i durs, habitats per bruixes, alienígenes i robots!

La nostra gran fortuna és que aquest espectacle cada dia és diferent, així que quina nova aventura ens esperava dissabte a les Portes Obertes de Cal Bolavà? Els nens i nenes de Calafell ens van portar a transformar-nos en vaques, a conèixer monstres blaus a topos liles que només es rendien si se’ls feia pessigolles, i a conèixer reis i reines espacials!

On ens portaran els Contes Perduts el proper cop?

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *