Les Remeieres al Medieval de Cubelles

Aquest cap de setmana ha sigut la Fira Medieval de Cubelles, i per segon any hi hem estat presents amb dos espectacles diferents!

El primer ha sigut les nostres Remeieres, en el que hem pogut estrenar totes les novetats que teníem preparades: noves pocions, nous ingredients i nous remeis per a tot! I si us l’heu perdut preneu nota: estarem a la Fira del Terròs amb Les Remeieres el dia 2 de maig!

I el segon espectacle ha sigut la Reconstrucció Històrica de Cubelles (o Deconstrucció Històrica), en la que hem pogut tornar a treballar amb els fantàstics Paus! Ha sigut un plaer tornar a compartir els balcons de l’Ajuntament de Cubelles amb el Pau Saura i el Pau Marcè per explicar com, molt poc probablement, van anar els fets a aquesta vila durant els segles XII i XIII! «I com diu aquella cançó tant medieval que tots coneixeu… Follow the leader, leader, leader: Jaume II!»

L’any passat ens vam acomiadar de Cubelles al so de «Passi-ho bé i fins l’any que ve» i sembla que ens ha fucionat així que… A viam si podem veure’ns pel proper medieval, Cubelles!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *