El dissabte va de contes!

Aquest dissabte va ser un dia ideal per anar perdent contes pel món! Concretament, vam estar a la Trobada de Corals Infantils del Penedès Anoia al Parc de la Sínia de Calafell, i a la Fira Conte va! Va de contes de Vilanova i la Geltrú!

Un cop més, «Els Contes Perduts» viatgen per tal que els trobem final. Aquesta vegada ens van portar a conèixer nens i nenes de les corals de la regió, amb els que vam acabar menjant xocolata blava en un planeta blau. A més a més, aquesta vegada hem incorporat una novetat: els nostres daus d’històries! Així doncs, entre tots vam acabar explicant la lluita entre un astronauta i una bruixa, enmig de la pitjor tempesta de la història!

I això no és tot! Per la tarda vam anar a Vilanova, a la preciosa Fira Conte va! Va de contes!, on vam estar al Castell de la Geltrú fent tres passes dels Contes Perduts! Quina tarda de contes, finals i històries fantàstiques! Planetes enganxifosos, viatges al sol, paraigües ballarins, pirates pota-crec, olles màgiques, ovelles que parlen i circs! Quin gran plaer per la imaginació!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *