Reduir i regalar!

Ahir vam estar a la Llotja de Mar de Barcelona fent la campanya de regals immaterials i el bar d’aigües per l’Agència de Residus de Catalunya!

L’Agència de Residus de Catalunya celebrava ahir la Conferència Internacional de la 15ena Jornada de Prevenció de Residus, i durant el coffee break del matí nosaltres hi vam ser per fer una animació! La nostra primera proposta consistia en intercanviar idees per a fer regals immaterials. Quantes vegades ens han regalat o hem regalat perfums, samarretes o altres coses que generen un munt de residus i després ni ens en recordem? La nostra proposta és començar a regalar moments, experiències o coses no materials que poden fer més il·lusió! Entre les idees que van sortir rescatem un passeig sota les estrelles, un dia sense prendre decisions, una tarda de jocs, entrades pel cinema, teatre, òpera… O una cançó! Un striptease! Un dels llibres preferits de la nostra biblioteca! Pot ser molt senzill regalar moments inoblidables!

L’altra part de l’animació la van portar els nostres bar-mans amb una cata d’aigües: sabríeu detectar quina aigua és de l’aixeta i quina és embotellada? El 30% de la gent enquestada no ho va saber distingir! I quants residus generen les ampolles i envasos de l’aigua?

Nosaltres seguim amb la nostra trajectòria de lluitar per les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *