Campanya per regals immaterials

Aquestes setmanes estem fent una campanya de prevenció de residus de cara a les compres de Nadal! Quins regals immaterials se’ns ocorren per fer?

A vegades un regal immaterial ens fa més il·lusió que qualsevol cosa comprada en un descuit. I la nostra tasca aquests dies està sent anar pels mercats de Calafell i de Segur de Calafell buscant idees per a regalar coses diferents! I hem trobat de tot! Des d’entrades al teatre, a concerts, a l’òpera… Excursions (a la muntanya! a veure les estrelles!), cursos (de teatre, de sevillanas, de…), sopars, subscripcions (a Spotify! a Netflix!)… Però també ens heu proposat un dia sencer sense haver de fer res, un dia sense discutir, un dia de jocs… I sobretot, moltíssimes abraçades, petons i riures. Què regalaríeu vosaltres i a qui?

La veritat és que aquesta campanya, que s’emmarca dins la Setmana per a la Prevenció de Residus d’Urbaser, està sent una gran alegria. Podria ser, que les coses que ens fan més feliços no siguin materials?

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *