Primera Fira del Medi Ambient!

Aquest diumenge vam estar aprenent a classificar residus i explicant contes a la primera Fira del Medi Ambient de Calafell, de la mà d’Urbaser!

El parc de la Sínia va ser la localització d’aquesta primera edició de la Fira del Medi Ambient, en la que es van poder fer tota classe de tallers i jocs, des d’elaboració de perfums, fins a jocs d’enginy amb material reciclat. Nosaltres hi vam poder estar fent campanya per la classificació dels residus en els diferents contenidors, i… estrenant un nou conte!

Es tracta de la història de la Bossanova, una bossa que va sortir volant i va anar a parar a una bassa on tots els animals la temíen.

Si no vau poder venir, esperem que tinguem l’oportunitat de repetir ben aviat aquesta història! De moment, agrair-vos a tots els qui sí vau poder venir la vostra participació i conscienciació amb el medi ambient! Només tenim un planeta i és feina de tots no fer-lo inhabitable!

Fotografia de Bonavista Multimèdia.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *