PRIMER ANIVERSARI DE LA PORTA DE FUSTA

Avui dissabte 16 d’agost fa exactament un any que presentàvem el nostre petit projecte a la Fira Jove de Calafell! Han passat moltes coses des de llavors, hem treballat moltíssim i no hem parat en tot l’any! Tallers, animacions, espectacles, col·laboracions, viatges… Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat i a tots els que heu confiat en nosaltres, esperem que aquest any poguem seguir comptant amb vosaltres per fer-lo encara millor que l’anterior!

I per celebrar l’aniversari aquest any tornarem a estar a la Fira Jove, al passeig marítim de Calafell des de les 17h fins a les 22h! Us animem a passar-vos-hi i a compartir amb nosaltres l’alegria i totes les sorpreses que tenim preparades!

 

Fins aquesta tarda! Us deixem amb la fotografia de fa un any… Il·lusió que no s’acaba!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *