Segona Fira del Medi Ambient!

Aquest diumenge passat, dia mundial del Medi Ambient es va celebrar al Parc de la Sínia de Calafell la II Festa del Medi Ambient i nosaltres no ens ho vam perdre!

Hi vam anar amb la tortuga Valentina, que aquesta vegada ens va explicar la història de quan es va despertar amb tota la casa inundada. Investigant, va descobrir que això havia passat perquè els humans no s’adonaven que els seus petits actes repercutien en el planeta: les temperatures pujaven i els pols es desfeien.

Després de conèixer la seva història, vam demanar a petits i grans, a famílies i amics, que s’unissin a nosaltres i es fessin Espurnes Verdes per intentar conscienciar tota la humanitat que les petites accions marquen la diferència! Hem de salvar el nostre planeta!

Així, tot i que el temps no va acompanyar, vam poder gaudir d’aquesta fira, organitzada per Urbaser i que estava plena d’atraccions i activitats! Si no vau poder venir, apunteu-vos-ho per l’any que ve!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *