L’ESTIU CREATIU

Ja hem acabat l’Estiu Creatiu! Durant tot el mes de juliol La Porta de Fusta ens hem unit amb l’associació de Ball Inquietud per fer tots els matins tallers i activitats de dansa i teatre per a nens i nenes de 5 a 12 anys!

Hem convertit Cal Bolavà en una illa Pirata on hem viscut milers d’ aventures. Hem après cançons, hem fet la nostra titella pirata, ens hem confeccionat el nostre vestuari per a representar l’obra que hem creat, hem fet el decorat, hem après un munt de coreografies… i cada dia hem trobat un petit tresor!

Us esperem l’any que ve pirates!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *