Gira 8 de març!

Amb motiu del 8 de març, dia de la dona treballadora, l’espectacle El Sopar de les Princeses se’n va de gira! Visitarem des de Tarragona fins a Collbató, passant per Santa Oliva, Banyeres del Penedès i Torredembarra!

Qualsevol dia és una bona oportunitat per reflexionar sobre la creació dels estereotips de gènere, i sobre les pressions que ens suposa pertànyer a un grup o un altre. Però hi ha moments de l’any, en què se’ns planteja més fort que mai: què vol dir ser dona? Què s’espera de mi, quina imatge es té de mi, o què em dic jo mateixa que he de fer o pensar? És per això que aquest any aprofitem aquesta data, la del 8 de març, per moure el nostre espectacle i portar aquest missatge a diversos ajuntaments i centres cívics.

Aquesta vegada no teniu excusa! Dimarts, dimecres, dijous, divendres o dissabte: us hi esperem!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *