Renovació de Les Tres Dones!

Aquest mes de març tornaran Les Tres Dones per explicar la seva història a les llars d’infants de Segur i Calafell, i ho faran plenes de novetats!

Les Tres Dones és un espectacle sensorial per a nens i nenes d’1 a 3 anys que, any rere any, ha anat canviant poc a poc. Modificacions en la història, en l’atrezzo, en la posada en escena… Però aquesta vegada, celebrant el quart aniversari de l’espectacle, hem fet un cop de cap: nova escenografia, nova estructura, nou vestuari… noves Tres Dones!

Sense perdre l’essència de fer-ho tot per a que els i les espectadores puguin mirar, tocar, jugar, experimentar i viure la història des de dins, aquesta vegada hem intentat fer-la encara més espectacular. Un tap gegant, una taula de sons, uns miralls nous… I ja gairebé ho tenim tot a punt pels aventurers i aventureres que entraran a les coves de Les Tres Dones!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *