La Trisal, la Nitme i la Flarc

Un any més, «Les Tres Dones» han estat al teatre Joan Colet de Calafell per rebre uns 120 nens i nenes de P2 de les llars d’infants de Calafell, Segur, El Vendrell i Cunit!

Què passaria si el món fos com una banyera i quan s’obrís el tap s’escapés tot? Colors, sons, emocions… Aquest és el punt de partida d’aquest espectacle per a nens i nenes de 1 a 3 anys, que durant vàries temporades hem anat pulint i modificant!

Des de dimarts fins a divendres, aquesta setmana hem estat rebent els nens i nenes de P2 de les llars d’infants dels voltants per oferir-lis aquest conte i aquesta oportunitat d’investigar, jugar i experimentar amb colors, sons i emocions. Aquest any, amb nova incorporació per la Trisal, i molt contentes al fer la vista enrere i veure que és la cinquena temporada! Us deixem unes imatges de la Trisal, la Nitme i la Flarc a les seves coves!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *