Contes Perduts per Cubelles

Dissabte al matí vam estar a Cubelles, davant de la Biblioteca, explicant contes i creant-ne de nous amb l’ajuda dels nens, nenes, pares i mares, amb Els Contes Perduts.

Dins del programa «L’hora del conte» de la Biblioteca de Cubelles, vam poder estar a la fresca aprofitant el bon temps, explicant, jugant i creant al bell mig del carrer! Nosaltres apostem per crear un imaginari concret i comú enmig d’una realitat que ens ametralla amb imatges constantment, i on no ens podem oblidar d’imaginar!

I confessem que ens ho vam passar d’allò més bé. Quines idees més esbojarrades tenen a Cubelles! Vam visitar altres planetes amb la Paquita per demanar-li un matrimoni, vam conèixer un rei que volia anar a Plutó, una bruixa que crea fletxes màgiques, un pingüí que roba coets…

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *