Ja s’acosta… LA POR!

Octubre va avançant… I això vol dir que, un any més… En quatre dies ens plantem a Halloween! I us comuniquem que aquest any tornem a fer el Túnel del Terror a les dependències municipals de la platja amb els nostres companys de l’Associació Inquietud!

Així que reserveu-vos els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre perquè amb un tiquet de qualsevol establiment de Calafell tindreu l’oportunitat de passar tota la por que volgueu… i més!

Nosaltres ja estem escalfant motors i preparant sorpreses, com el tràiler que ahir vam gravar amb el nostre gran amic Sergey Odinstov i que en breus esperem poder-vos presentar! De moment aneu comprant castanyes i carbasses… La resta la posem nosaltres!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *