Gala Tots amb el Martí!

Aquest vespre estarem al Sopar Solidari de Tots amb el Martí! I és que la nostra Maleta dels Contes no es volia perdre l’oportunitat de ser solidària amb una bona causa…

El Martí és un nen amb síndrome de Dravet, i és el motiu pel que que cada any es fa una gala amb un sopar benèfic per a que els fons recaudats serveixin per a la investigació i per al pagament de les teràpies. L’Associació que ho organitza (us en deixem el link per si voleu seguir-los al facebook), aprofita així una nit d’oci per conscienciar sobre les malalties minoritàries i per a que la gent conegui aquesta malaltia i el que suposa.

Així que us animem a venir a compartir amb nosaltres aquest vespre d’espectacles, il·lusió i solidaritat! Quins contes sortiran avui de la nostra maleta màgica? D’entrada ja us avisem… Ve carregadeta de novetats!

No us ho perdeu!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *