Sortida teatral familiar a Gavà

Aquest diumenge pel matí vam anar amb molts alumnes de l’escola i les seves famílies a veure la companyia Teatre al Detall amb l’obra «La nena dels pardals»!

Quina alegria anar al teatre un matí primaveral… i si ho fas companyat de 34 persones més, petits i grans, alumnes de tots els cursos de teatre de l’escola… ja és immillorable! «La nena dels pardals» és una obra que té parts musicals i que parla del cicle de la vida, explicant-nos la història de la Ming Lee, una nena que estimava els ocells i escolta la seva pròpia veu quan tothom segueix les ordres externes.

Vam anar a veure aquesta obra, que ha guanyat diferents premis al llarg del seu recorregut, a l’Espai Maragall de Gavà, un teatre preciós on ens van tractar de meravella i on vam ocupar dues files senceres!

Així que ja tenim ganes que sigui el tercer trimestre per fer la següent sortida teatral infantil! I abans que això… la sortida teatral per adults!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *