Primera sortida teatral infantil del curs!

Aquest diumenge 25 de novembre vam anar fins al Teatre Principal de Valls per veure l’obra «Adéu, Peter Pan!», de la companyia Festuc Teatre.

Petits i grans, vam anar a veure aquesta obra que parla de la Maria, una nena que té molta imaginació i que es passa les tardes jugant amb el seu avi a ser Peter Pan. Una proposta amb una escenografia preciosa, que emana tendresa i que va agradar a tots els que vam anar, i això que èrem una bona colla! A més a més, al Teatre Principal de Valls hi vam enganxar una exposició sobre titelles que ja va ser la cirereta de la sortida teatral! Si no vau poder venir aquest cop, no patiu… El proper trimestre tornarem a buscar una altra obra per anar a gaudir-la!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *