Segona sortida al teatre!

Aprofitant les bones propostes que oferia aquest mes de gener per la nostra zona, hem tornat a organitzar una sortida al teatre! Aquest cop va ser al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, on diumenge vam poder anar a veure l’espectacle Hilos, de la companyia andalusa La Rous.

Hi vam anar una bona colla d’alumnes dels tallers, familiars i amics, i vam tenir la immensa sort de poder gaudir d’una obra delicada, creativa i ben filada (mai millor dit!). Però aquesta vegada, això no va ser tot! L’equip del Teatre Principal ens havia organitzat una trobada amb l’actriu a l’acabar l’espectacle, i vam poder parlar amb ella, petits i grans, per fer-li totes les preguntes que ens venien al cap!

Però si no vau poder venir, no patiu! La nostra intenció és estar atentes a les programacions de tots els teatres que tenim a la vora, per organitzar més sortides teatrals! Amb què ens sorprendran amb la programació de febrer a juny?

Ens veiem a la propera!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *