Anem al teatre!

Ahir des de La Porta de Fusta vam fer la nostra primera sortida teatral amb els alumnes de diversos dels nostres tallers de teatre per anar a veure «Refugiada poètica» de la Claire Ducreux al Teatre Cal Bolet de Vilafranca.

Un dels nostres objectius sempre ha sigut fer xarxa, fer pinya i fer caliu. I això, sumat a la nostra passió per veure tot tipus d’espectacles, ha sigut el que ens ha portat a organitzar aquesta sortida a Vilafranca. I ha sigut un èxit! Molt contentes podem dir que hem sigut 25 persones, de petits a grans, que hem anat a veure aquest espectacle de dansa, clown, tendresa i poesia visual!

Però això no es queda aquí! Aprofitant la cartellera dels teatres que tenim a la vora, diumenge que ve tornem a anar al teatre! Aquesta vegada serà a Vilanova, a veure «Hilos» de la companyia La Rous, i tindrem l’oportunitat de parlar amb ella després de l’espectacle!

Però si us heu quedat sense poder venir no patiu: a partir d’ara estarem atentes a les cartelleres per anar programant sortides d’aquest tipus! El primer pas per fer teatre és veure teatre!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *