Primeres imatges del Túnel del Terror!

Ja s’acosten els dies de Halloween o Tots Sants… i La Porta de Fusta i Inquietud tornem un any més amb el Túnel del Terror de Calafell! Aquest any, la novetat és que el farem durant dos caps de setmana: el 24 i 25 d’octubre i el 31 d’octubre i 1 de novembre!

Concretament, el Túnel tindrà lloc a les dependències municipals de la platja, i aquest any el tema està vinculat al món de l’espiritisme! Ja tenim disponible el clàssic tràiler del túnel, de la mà com sempre del company Sergey Odintsov! Us el deixem per a que aneu fent boca fins dissabte!

Us hi esperem!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *