Èxit del Túnel del Terror!

Després de dos caps de setmana fent el Túnel del Terror de Calafell, estem vius! Moltes gràcies a tots els que vau venir a veure’ns!

Amb aquest ja és el tercer any consecutiu que les associacions Inquietud – Més que dansa, i La Porta de Fusta preparem el Túnel del Terror de Calafell. Després d’haver sobreviscut el primer any a l’apocalipsis zombie i el segon a la reobertura d’un antic manicomi, aquest any hem creuat el món dels esperits!

El resultat han sigut quatre dies de ple absolut de públic, de crits, riures i molta por. Moltíssimes gràcies a tots els que vau venir a les dependències de la platja per la vostra paciència a les cues (d’hores!) i als que fins i tot vau repetir!

Foto final de familia

Us deixem la foto final de familia! Mig desmaquillats i rebentats però… Vius! O… no?

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *