Preparant un nou espectacle… Prodigiós!

Us presentem l’espectacle d’humor que estem preparant i que estrenarem molt aviat a Calafell: Prodigiosa-Mente!

Es tracta d’un espectacle conduït per l’actor Félix Herzog, en el qual llençarà a quatre improvisadors (les nostres ments prodigioses) preguntes que a primer cop d’ull semblen absurdes, però que tenen una perfecta explicació.

Preguntes tipus: Per què les gallines només copulen a primera hora del matí o durant la nit, però gairebé mai durant el dia? Per què les nutries tenen una butxaca natural a la pell?

Algú sap la resposta o s’atreveix a endevinar-la?? Això és el que faran els nostres estimats actors: Albert Piguillem, Jaume Piguillem (sí, són germans… en un altre moment parlarem d’enxufes i tal… jijiji), Bea Lafuente i Pablo Macho!

Tot l’equip estem molt entussiasmat amb aquest projecte, i us animem a seguir-nos a facebook i twitter, i a enviar-nos totes les preguntes absurdes i curiositats que se us acudeixin (amb resposta i per privat, que no ho vegin els nostres improvisadors)!!

1 comentario

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *