Contes per la Colla de Lectura

Aquesta setmana hem estat a la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell explicant contes… presencials! Ha sigut per donar tancament a les diferents Colles de Lectura que han fet des d’aquest mesos d’estiu.

Pels grups de nens i nenes més grans hem portat l’espectacle d’impro-contes Els Contes Perduts, i ens ho hem passat d’allò més bé imaginant històries, fent de claus i panys gegants, d’extraterrestres invisibles i viatjant per tot el món i l’univers! Pels més menuts i menudes vam fer el nostre conta-contes Paraules de conte, descobrint com es van crear les paraules, les històries, els llibres i… les biblioteques!

Un gust tornar a explicar contes en directe amb distància de seguretat, desinfecció i totes les mesures de seguretat necessàries. Moltes gràcies a la Biblioteca del Vendrell per comptar amb nosaltres!

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *