Contes a la Biblioteca de Cunit

Per segon any consecutiu, tornem a iniciar la campanya de contacontes per les visites escolars de la Biblioteca Marta Mata de Cunit!

Si alguna cosa ens agrada a La Porta de Fusta són els contes. Ens agrada llegir-los, escoltar-los, veure’ls, tocar-los o explicar-los… I la Biblioteca de Cunit ens ofereix una oportunitat meravellosa! Durant aquest trimestre i el següent, estarem explicant contes als alumnes de diferents centres educatius del municipi, des de P3 fins a 3r de primària, que s’acosten a conèixer aquest espai! Junts, podrem gaudir de sopes de carbassa fetes per animals vegetarians, d’excursions per boscos impossibles i de viatges a les estrelles amb pirates afamats! I després encara els queden forces per descobrir quins altres contes i misteris amaga la biblioteca!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *