Placer Femenino al cinefòrum

Per primera vegada des del 2016, al cinefòrum de demà a la tarda projectarem i debatirem sobre un documental. Concretament, «Placer femenino», un documental sobre la sexualitat femenina al segle XXI, a través de la veu de cinc dones de diferents comunitats religioses.

Es tracta d’un llargmetratge dirigit per la Barbara Miller al 2018, que és una coproducció entre Suïssa, Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Japó i la Índia. Es va rodar durant cinc anys, i en les seves imatges podem veure l’efecte que el temps va tenint sobre les seves protagonistes.

Us convidem a no perdre-us l’oportunitat de veure i escoltar aquests testimonis, que ens faran reflexionar sobre coses com que al llarg de la història la sexualitat masculina s’ha enfocat cap al plaer i la femenina cap a la reproducció… quan som nosaltres les que tenim un òrgan amb l’única funció del plaer. «¿Qué da tanto miedo de que una mujer tenga deseo sexual?», pregunta una de les protagonistes.

Una mirada cap a les grans religions del món per poder descobrir que es tracta d’un problema global. Us hi esperem!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *