Novetats a La Maleta dels Contes

 

Aquestes últimes setmanes la nostra maleta màgica ens ha sorprès amb noves històries que han sortit del seu interior…  I és que La Maleta dels Contes sembla no tenir-ne mai prou, i es renova cada dos per tres!

Concretament, hem viatjat amb ella fins a La Garriga per conèixer els amics del projecte Mexcla’t, aprendre sobre La història dels Colors i emocionar-nos amb les aventures del Príncep Bernat, l’Enamorat! Així, vam gaudir d’un dia per reflexionar sobre la diversitat afectiva i sexual, i ens ho vam passar d’allò més bé fent un Taller de Contes i jugant i creant amb totes les famílies que van venir!

I avui hem tornat a agafar la nansa d’aquesta Maleta tan especial… I hem anat a parar a Segur de Calafell, on es celebra el Mercat de Nadal! Aquí, la maleta ens ha sorprès amb la història de L’illa dels Contes, i hem pogut tornar a explicar algun dels nostres contes de Nadal! Us en recordeu de la història de l’Advent?

Us mantindrem informats d’on més ens porta aquest magnífic viatge!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *