Des de l’escola de La Porta de Fusta oferim dos tipus de ioga: ioga hatha i ioga kundalini.

El Kundalini Ioga evita l’atrofia muscular, rejoveneix els teixits, neteja el nostre interior d’impureses i revitalitza la nostra ment, pel que aconsegueix que el nostre cos se senti més jove.

El Kundalini és l’energia que tota persona té al seu interior, i el ioga més poderós que es coneix. Les classes consten d’una serie o kriya amb posicions estàtiques i dinàmiques, una relaxació guiada de 10-15 minuts, i una meditació amb un pranayama (tècnica de respiració) o vibrant un mantra (sons sanscrtis que alteren els fluids cerebrals i equilibren les emocions).

Professora: Maite Soler.

Grups:

Dimecres de 8,15h a 9,30h.

Dimecres de 17,30h a 19h.

Dijous de 19,15 a 20,45h.

El Hatha Ioga és el ioga «de la força», traduït literalment dels textos del mestre Patanjali, dels quals l’objectiu és aconseguir l’equilibri entre el cos físic, la ment i l’energia vital. La pràctica es basa en postures i respiracions amb les que, centrats en tu mateix/a, desenvoluparàs la teva flexibilitat, força i equilibri per aconseguir un estat de comoditat al cos, confiança i pau. Les classes acaben amb una relaxació i/o meditació. Benvingut/da!