Aquest dijous 8 de novembre a les 18h al Cinema Iris de Calafell, veurem la pel·lícula francesa Custodia Compartida, programada dins dels actes del 25N, el Dia Internacional contra la violència de gènere!

Custodia compartida és una pel·lícula del 2017, dirigida per Xavier Legrand, guanyador del Lleó de plata al millor director al Festival de Venecia. La pel·lícula comença amb un procés judicial per decidir la custodia del Julien, el fill petit d’un matrimoni que s’ha divorciat i que té una altra filla, a punt de fer els 18 anys, i que ja té poder per decidir que no vol viure ni veure al seu pare. El fill petit, però, es trobarà al mig d’una situació de desprotecció i de violència. La pel·lícula mostra d’una forma personal, íntima i molt realista les diferents estratègies que farà servir el Julien per protegir-se i per protegir la seva mare, la manipulació d’un pare que vol acostar-se a la mare, i el pànic absolut d’una mare que no sap com protegir al seu fill.

Custodia compartida ens permetrà debatre sobre la frase «un mal marit pot ser un bon pare?», sobre el sistema judicial i sobre els diferents rols que es poden establir en una situació de violència domèstica.

Us animem a venir per veure aquesta pel·lícula, que s’està convertint en un visionat obligatori i a donar-li voltes al tema que se’ns presenta!