Els tallers ja estan en marxa!

Des dels més petits fins als més grans, ja hem començat a jugar tots! Malgrat els ponts, les vagues, i aquest inici de curs una mica «turbulent», el teatre no s’atura!

Els primers riures, les primeres il·lusions, retrobades, jocs, exercicis, frustracions, relaxacions i espurnes de creativitat que s’acaben convertint en grans fogueres. Què ens depararà aquest curs? De ben segur que visitarem vaixells pirates, coves, parades d’autobus, classes de matemàtiques i ascensors espatllats. Que no pari la festa!

Teniu curiositat? Encara esteu a temps per apuntar-vos! Aquí us deixem l’horari, i si voleu venir a provar, només ens ho heu de dir! Aquest any portem els joves a l’Espai Jove de Calafell els dilluns, els petits de la família a Cal Bolavà, i els adults al Teatre! I si no us anessin bé els horaris, digueu-nos-ho, que tenim alguns altres tallers per la zona!

Salut, teatre i alegria per tothom!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *