Actuem al Hors Lits de Vilanova!

Divendres passat, després d’estar a la llar d’infants El Trenet de Cunit, vam estar a Vilanova i la Geltrú amb El Sopar de les Princeses en la primera edició del Hors Lits!

Es tracta d’un festival d’espectacles a cases! Menjadors, terrasses, habitacions, bars… Qualsevol espai privat és succeptible de convertir-se en un escenari! Aquesta iniciativa, d’origen francès, s’ha portat a terme a deu països diferents, i en el cas català, ha passat per Barcelona, Vila-seca, Mollèt del Vallès i Vilafranca del Penedès. I ara  ha arribat a la costa aterrant a Vilanova, on a la seva primera edició es va poder gaudir de clown, màgia, música i teatre!

«El Sopar de les Princeses» va ser la peça escollida i va ser el primer cop que la realitzàvem fora de dates senyalades: lluitar contra els estereotips de gènere es pot realitzar fora del 25 de novembre o el 8 de març!

Esperem tenir-ne imatges ben aviat per poder-vos-les ensenyar… De moment només podem dir que molt contentes d’haver participat en una edició d’aquest festival tan internacional, i que esperem que no sigui l’últim cop!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *