Bon 2017!

És moment de mirar enrere per poder seguir endavant. El 2016 ha sigut un any ple d’emocions, canvis, reptes i noves il·lusions. Ha sigut l’any de La Patrulla Anti-Colilla, de la Festa del Medi Ambient, del Repte Baix Penedès, de Sopar de les Princeses, de Tres Dones, de Nits amb cap, de cinefòrums, conta-contes, rodatges, tallers…

 

Volem donar les gràcies a tots i totes els que heu format part de la família de La Porta de Fusta. Gràcies per estar al nostre costat, per l’empenta i la confiança. Comencem el 2017 plenes de força, de ganes i de plans! Us desitgem a tots un fantàstic Cap d’Any i un grandíssim 2017!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *