Platges netes de cigarretes!

Aquesta setmana hem començat amb la campanya per les platges netes per tercer any consecutiu! L’enemic d’enguany? Les cigarretes a la sorra i al mar!

Un any més, els nostres actors i actrius es passejaran durant tots els dimarts i dijous de l’estiu per les platges de Sant Salvador, Calafell i Segur per intentar crear consciència cívica! Aquesta vegada la campanya està dissenyada per lluitar contra les burilles del tabac a la sorra i al mar, ja que contaminen moltíssim i triguen molts anys a degradar-se (10 al mar i molts més a la sorra)!

Siguem cívics, que si llencem una «colilla» a la sorra, d’aquí 15 anys els nens i nenes que juguen a la platja poden seguir trobant-la quan facin castells! Cada gest compta! I si no tens cendrer on llençar-les ja ho saps… busca’ns per les platges de Calafell!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *