La Festa de les Idees arriba a Calafell

Aquest matí hem estat al Parc de la Sínia de Calafell celebrant La Festa de les Idees, que posa punt i final al Repte Baix Penedès.

El Repte Baix Penedès és un projecte d’EcoBP i el Consell Comarcal del Baix Penedès que involucra 18 escoles de la comarca en la presa de consciència de la importància del reciclatge. La nostra comarca és una de les que menys recicla de tota Catalunya i aquest projecte, que és el segon any consecutiu que es duu a terme, intenta que els 700 nens i nenes que hi participen trobin quins són els motius que ens impedeixen reciclar més. Per grups, aquests alumnes fan aquesta investigació i desenvolupen alguna idea per tal d’ajudar a millorar la gestió de residus a la comarca.

Aquest matí ha sigut la celebració final del projecte, i s’ha descobert quina serà la proposta que es portarà a la pràctica. En aquesta ocasió, han sigut les escoles Pau Casals del Vendrell i la Ginesta de Segur de Calafell les que han creat la idea que es durà a terme.

Des de La Porta de Fusta hem estat aquest matí dinamitzant la Festa amb un equip investigador de primera categoria, i presentant l’acte final! Un matí fantàstic entre petits investigadors i investigadores que han fet una gran feina! Enhorabona a tots/es!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *