L’Home dels Nassos es queda a Calafell

 

Aquest matí hem estat al Cinema Iris de Calafell platja per celebrar el Nadal amb família, amb tres personatges ben curiosos que estaven esperant l’Home dels Nassos, l’home que té tants nassos com dies té l’any!

El que ni la Margarida Eixerida, ni la Pampalluga, ni la Princesa del Nasset Petitet no sabien, era que aquest any l’Home dels Nassos no ha vingut només a Calafell per fer un passeig l’últim dia de l’any com fa sempre… Ha vingut per quedar-s’hi a viure!

Així, avui hem pogut veure amb tots els qui heu vingut per primer cop el nou capgros de Calafell, i donar-li la benvinguda que es mereix! Esperem que us ho hagueu passat bé, i per si us heu quedat amb ganes de més, us deixem el vídeo del resum del Nadal en família, i una cançó de l’Home dels Nassos!

Que tingueu una molt bona entrada al 2015!

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *